CHEF TOMAŽ KAVČIČ –
GOSTILNA PRI LOJZETU

Brancin na solnem žaru

z blitvo in krompirjem

Chef Tomaž Kavčič nam je podaril vpogled v njegov edinstveni solni žar. Sliši se – hm, preprosto? Inovativno? Zagotovljeno dobro? Natanko to je. In še mnogo več. Lahko bi rekli celo, da je odraz potrpljenja, prefinjenosti in vsekakor navdih za vaše kreativno ustvarjanje. Naj vaša ideja svoje mesto najde!

Vsak krožnik

zahteva svoje vino

Je težje ali lažje izbrati vino, ki se sklada s krožnikom chefa – ki je tudi sam sommelier? Chef Kavčič in njegov hišni sommelier Anže Kristan sta bila istega mnenja. Ob tem krožniku postrežemo mirno belo vino. Odkrijte, zakaj.

Chef Tomaž Kavčič:

Gostinstvo je način življenja

Natakar – čudovit poklic!

Odkrijte trike in nasvete najboljših sommelierjev.

Play Video
Kateri kozarec za vino je pravi?
Play Video
Kako pravilno odpremo mirno vino?
Play Video
Kakšno temperaturo naj ima vino?
Play Video
Vinski bonton: kako nazdravljamo?

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Pišite nam!

Imate vprašanje, vas kaj posebej zanima ali pa se vam po glavi mota kakšna izjemna gastronomska ideja? Pišite nam!

Še posebej bomo veseli vaših spodbud in idej za nadaljnje delavnice s slovenskimi chefi.