CHEF UROŠ GORJANC – GOSTILNA KRIŠTOF

Bučna juha in tradicionalni gorenjski štruklji

Chef Uroš Gorjanc je velik ljubitelj Gorenjskih štrukljev, ki jih je pripravljala že njegova stara mama. Zlasti, kadar so pripravljeni iz sestavin, ki jih dobi iz neposredne bližine. Moka je od sosednjega mlinarja, skuta od bližnjega sirarja, orehi, jabolka in grozdje pa kar iz lastnega vrta. Sestavine za nepozabno druženje z vrhunskim chefom so torej perfektne. Pridružite se mu.

Vsak krožnik

zahteva svoje vino

Katero vino postrežemo ob bučni juhi in gorenjskih štrukljih.

Na delavnici

s chefom

Študent Jošt je pod budnim očesom chefa Gorjanca tokrat dobro prijel za kuhalnico in se nedvomno tudi veliko naučil. Svoje izkušnje in mnenje o kulinariki nam je zaupal v kratkem intervjuju.

Natakar – čudovit poklic!

Odkrijte trike in nasvete najboljših sommelierjev.

Play Video
Kateri kozarec za vino je pravi?
Play Video
Kako pravilno odpremo mirno vino?
Play Video
Kakšno temperaturo naj ima vino?
Play Video
Vinski bonton: kako nazdravljamo?

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Pišite nam!

Imate vprašanje, vas kaj posebej zanima ali pa se vam po glavi mota kakšna izjemna gastronomska ideja? Pišite nam!

Še posebej bomo veseli vaših spodbud in idej za nadaljnje delavnice s slovenskimi chefi.